Instagram

Wednesday, 16 October 2013

1st G.A of Gangentry

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..Moga anda ceria2 selalu.. Post kali ini adalah berkenaan dengan satu blog yang aku jumpa dalam blogwalking tadi..So tujuan2 utama post ini di lakukan adalah kerana tuan punya blog yg anjurkan itu ingin menghargai mereka2 yang rajin berblog dan blogwalking ini..menarik2.. 


Objektif Segmen ini adalah :

1. Meningkatkan kenalan dan eratkan lagi sillaturrahim
2. Dapat berkenalan dengan blogger2 lama dan baru
3. Dapat meningkatkan traffic dan followers di blog anda







Syarat dan Peraturan :

1. Follow blog dan Fanpage sponsor di sini 
2. Buat satu entri bertajuk 1st G.A of Gangentry










Itu saja buat kali ini punya post..Sekali sekala kita buat apa salahnya kan..Boleh kenai blogger2 lain..Tambah macam aku yang baru ni kena la berblogwalking ini kan..hehehe..itu saja post buat kali ini.. 


Sekian terima kasih


Montana

16 comments:

  1. selamat berkenalan bro... :")

    dari blog sebelah. hihi .

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat2 broo...sebelah mana tu hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. kalau dapat hadiah henset samsung best gak Tun sebab henset tengah nazak dah ni..heheheheh

      Delete
  3. Thanks singgah! now also skodeng balik & good luck too.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...montana,

    ziarah sini dan komen, moga segmen nie sukses yer...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. adeh hang pin copy dgn code dia tu naper...selamat bersegmen bro

    ReplyDelete
  6. hahaha..aku tengok ada orang buat macam tu broo..sorry2 taiko ;-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah2..join ga.gudluck eh montana...mmg pnggil montana ka ni?

    ReplyDelete
  8. good luck.
    dari GA yang sama.
    http://notamilah90.blogspot.com/2013/10/1st-ga-of-gangentry.html

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...