Instagram

Tuesday, 1 October 2013

Facebook Peminat Filem Tamil

Salam Sejahtera kepada semua di luar sana.


hurmmm....hari ni aku rasa macam rajin lak nak tulis blog..xtaw pasaipa...mungkin sebab best kot noo dok tulis blog ni sebab kita share apa yang kita suka. Mungkin di luar sana masih ada lagi minat yang macam-macam jenis, tapi apa salahnya hampa share..releks2..bukan kena bayaq pun..SHare benda yang hampa suka, sebab bila hampa suka hampa akan bangkitkan "PASSIONATE" hampa tu.Serius broo gua cakap sama lu...


Malam ni mcm besa, aku xberapa nk lari tajuk sangat, dan aku akan cuba variety kan post2 aku..tapi masih scope yang sama iaitu filem>>>>>>>>>>>>TAMIL..hehehe..dah ni ja yg aku minat, selain filem English, tapi lama2 punya la..Tapi aku tengok jugak la pelakon dia kan,,,,kalau Al-PAcino, Johnny Deep dan semestinya Samuel L Jackson tu kompom aku tengok terus ja..ehh..lupa sekoq lagi...Denzel Washington..feewiittt...ni la hero bagi aku kalau berlakon depa bleh tinggalkan kesan kat hampa semua..Xcaya? cuba tengok cerita AMERICAN GENGSTER...Denzel berlakon cukup best punya..tarak tipu sama lu la macha..best wei...


Aku cuba nak berkongsi beberapa link..Link mengenai pembelian cd TAMIL secara online.just share saja k..sebab aku pun xpernah beli sebab aku lebih suka beli di Little INdia, PEnang sebab ada orang tolong guide aku dan bleh ada komunikasi dua hala dan kemahiran tawar-menawar kita terserlah di situ...

Jadi aku jumpa link tu.. KLIK SINI MACHA untuk maklumat lanjut..semua ada wei..Tamil ada, Telegu ada..Malayalam ada...Haaa...sebut pasai Telegu ni..aku ada satu filem bleh share sama hampa semua.. Ini adalah berdasarkan bukti impirikal aku iaitu temuramah ngan member aku sejak dari kecik dulu.. Iaitu pelakon ini cukup hebat dalam Industri filem TELEGU..Dia bleh di bandingkan juga dengan hero Tamil latest sekarang iaitu Vijay... Hero telegu ni nama dia MAHESH BABU...kacak pun kacak wei..so xheran la heroin dia peluk pun bleh tahan punya cun...STok lawa punya macha, kalau heroin mcmni mai tempat kerja aku kompom selepas subuh aku sampai dah tempat kerja.




DVD Businessman


Nindia Hero...MAHESH BABU..sorry wei..pic kaboq sebab henset pun kasta terendah di kalangan henset2 lain...sorry2...



Kalau Tamil Vijay, Telegu dia ni la macha...cukup best dia berlakon..Unik watak dia.. Berkisar seorang anak muda yg entah dari mana datangnya ke tempat berlakunya jalan cerita...haaa..dia mai dari Hydrabad... Satu State yg cikgu aku kata kira India Selatan punya Capital la jugak..





Tengok dalam Peta India tu...Hydrabad..haa kira dalam cerita ni watak Mahesh SURYA..Surya ni mai dari Hydrabad ni la..SEtakat ni ja aku ingat..hehehe... Tajuk cerita ni BUSINESSMAN...WAtak jahat dalam cerita ni aku ingat..sebab dia ni banyak sangat movie TAMIL dia ada,,,dan penemuan baru aku masa aku berubah dari TAMIL ke TELEGU aku jumpa jugak mamat ni...xsangka TELEGU pun dia cari makan gak..Yang pegang watak jahat tu nama dia PRAKASH RAJ...Hampa tengok muka dia pun xbleh blah dah..memang padan la Mahesh babu penumbok dia terbang merata.





tudia villain punya watak...PRAKASH RAJ








Nindia macha Heroin...KAJAL AGARWAL




Nindia heroin macha yg aku habaq kat hampa tadi..Kalau dia kerja kat tempat aku selepas subuh aku sampai dah...Hampa xyah gerak aku dah...choihhh aku sampai.... Jadi cerita ni berkisar pasai hero la, mai satu tempat tu...conquer abih tempat tu...Kira musuh dia ni PRAKASH ni ja la..sebab kalau hampa usha mula2 filem ni memang berbelit2 skit..kompom xpaham..tapi be patient..releks2...INTERVAL dulu lebih kurang...hampa akan taw sebab apa....Sebab Prakash ni dulu bunuh bapak hero wei..tapi hero taramm laa..Besaq baru cari balik...Keunikkan cerita ni adalah bagaimana dia deal business dengan gaya bersahaja, temberang dia memang tahap gila punya la..Polis pun kena kencing meleleh ngan dia...xcaya?cuba tengok dulu..lapangkan dada...Be a critical thinking..setiap budaya ada kekuatannya...hehehhe...



selamat menonoton...P/s: lagu dia best2 gak wei...hehehhe..



>>>>> wei kawan2 sekalian..jangan lupa noo..LIKE FB aku sebelah tu..baru sat2 belajaq tadi..hehehe...terima kasih sekali lagi nooo....


chowwww










9 comments:

  1. WAH.. BEBETUL MINAT CITE TAMIL NI..

    ReplyDelete
  2. terima kasih broo..haa memang minat hahahah

    ReplyDelete
  3. ein xsuke tgk cite tamil! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tergolong dalam orang yg rugi tuu...hahahahah

      Delete
  4. antara tamil dengan hindustan lagi best tamil.. hindustan nyanyi dan bergelek je banyak.. tamil baru banyak aksi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap budaya ada kekuatan masing-masing...hehehe..pandangan anda semua dihargai

      Delete
  5. nie dah macam bazigaar...ekeke..
    aku dok kira compared dgn hindustan jela..
    ngehh3~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...aku pernah tengokk bazigarr..tapi xtaw la xingat tengok masa muda2 dulu

      Delete
  6. Kajar agarwal ni x pandai cakap tamil kan.dia asal mumbai. Aku pun suka layan citer tamil.
    Best ooo. Layan surya vijay danush jayamravi
    Ajith.perrr. memang best.

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...