Instagram

Wednesday, 30 October 2013

Filem Bakal Keluar Panggung- Aarambam, Oktober 2013

Assalamualaikum dan selamat petang.. Apa habaq noooo..harap hampa semua sihat... PAgi tadi sudah hujan lebat...Mai petang ni cerah balik dah skit... Apa2 pun aku harapkan hampa semua sihat la noo..Amin.


Petang ni aku nak review skit...Pasal filem yang bakal release dalam masa terdekat ni..Dan info yang aku dapat dalam masa terdekat ni adalah filem2 ni :



Ajith Kumar Aarambam
Aarambam


Tudia tu..tengok.sapa pelakon dia macha...Ajith Kumar tuu..Ajith..Aku bleh habaq satu la filem dia selama ni aku dok tengok payah la xsyok..mesti best punya..heheheh... dijangka filem ni keluaq 31 Oktober 2013..ehhh??esok la noo..alamak..kena p tengok ni...heheh.. Dan dalam filem ni digabungkan jugak dengan hero yang bleh gagah gak la style.. Arya. sapa xpernah tengok Arya bleh baca dalam post aku sebelum2 ni dengan Klik Di Sini . Pergh..dua gabungan hebat bagi aku dalam filem ni..Rasa macam nak kena p tengok ni...




Aarambam



Bukan xmau review macha.Nama pun filem bakal keluar panggung...Mana nak bleh review lagi..Hehehe...tapi aku bleh bagitaw kalau Ajith berlakon...jarang la mengecewakan cerita dia..Kalau sapa pernah tengok hero ni..dia ni memang kena dengan watak2 yg mencabar...walaupun badan dia ada sedikit PJK tapi berlakon best..hehehe... 


So amacam...jangan buang masa..esok keluaq wayang dah wei..hampa lambat pakat xdapat la tengok..hahahah...


Sekian terima kasih.


Ajith Ararambam




Montana
Be The Best to win The Best





10 comments:

  1. I can't imagine situasi dalam cinema tu...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengaq cerita panggung bakal fullhouse..hero depa tuu...

      Delete
  2. Terbaik..suka tengok hero tu..macho habis..

    ReplyDelete
  3. kat utara panggung sentiasa penuh ke kalau keluar cerita bollywood ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bollywood dak kot..tapi Kollywood kompom penuh brooo heheh

      Delete
  4. mcm besa aa hero deret mcm gengster hahakk.

    ReplyDelete
  5. depa menari2 tak dalam panggung?
    aku tak pernah masuk panggung utk film tamil@telegu...
    takot jadik kes naya...ekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa xmenari aihh..Tapi bila start sebut nama heroo jaaa...semua pakat tepuk tangan dah hehehe

      Delete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...