Instagram

Sunday, 13 October 2013

Iklan Nuffnang- University Of London

Assalamualaikum semua..Apa habaq hampa semua cuti2 ni...Harap hampa semua sihat sejahtera di samping keluarga tersayang...Moga anda semua dirahmati..Amin... Cuti hampa dok wat pa tu?mesti dok layan macam2 nooo..Yang ada anak dok layan anak main basikal dan teman depa dok main lego..hotwheels..macam2 la kan..Yang bujang macam aku ni dok layan TV..tv...dan mcm2 lagi.. Jadi apa sahaja aktiviti hampa selamat menjalankan aktiviti di hari minggu ni..Yang kena drive tu drive elok2 naa..tang kona tekan 160km/j..baru bleh rasa skit laju ka dak..hehehe..Lawak ja nooo...


Aku ada terushaa satu iklan pasai insitusi pendidikan yang berpengkalan di England..hurmm..aku tengok sekali imbas ja iklan NUffnang pasai University OF London ni..Nampak macam menarik ja..Iklan pasai Universiti ni aku klik dekat blog masih mentah usiaku (heheheh..saja nak habaq mai kat hampa)....Jangan risau Tina noo..aku klik, tunggu sampai xtulis apa2 dah di bawah tu... Selalu aku dok review pasai Cerita Tamil ja kan..nak ikutkan semalam saja aku dah buat marathon dah filem Tamil ni..cuma hari ni malaih nak sembang lagi pasai Tamil..heheh...Lari channel skit hari ni..


Aku ni pun bukan pandai sangat..tapi saja ja dok belek2 website Universiti ni..Yang aku paham skit2 pasai Universiti ni..Lebih kurang mcm kerjasama Malaysia dengan England la kot..Sebab depa tawarkan stady tanpa perlu tinggalkan Negaraku ini, tapi bunyi macam pengiktirafan daripada Universiti of London..hurmm..bunyi macam best ja..




University of London
University Of London Website



Kalau nak ikut macam website ni bgtau la...Stady di sini..Graduate dari University of London..Macamtu la bunyi dia kot..Jadi kepada sapa2 yang berminat boleh la masuk website ni lagi untuk maklumat lanjut...University of London (UOL) ni banyak menawarkan program Ijazah pertama..Dan 2,800 pelajar Malaysia adalah graduan dari Universiti ni..Menurut website dia ni la..So kalau nak jadi student ke 2,801..silakan..masuk web ni..daftar macam besa..heheheh


Nampak gaya Universiti ni pakar dalam melahirkan pelajar undang-undang, memandangkan itu subjek utama yang depa highlightkan dalam web depa..Dan masih ada program2 lain macam akaun dan juga kewangan..Bagi aku sistem2 yang London tawarkan dalam pembelajaran ni mungkin lebih menarik sebab kalau nak ikutkan balik banyak sistem2 kita dari segi merekod, dan lain2 lagi British tinggai kat kita..Itu sebahagian dari apa yang aku tahu...Tapi bagi aku belajaq ni di mana2 pun xpa, selagi hampa ikhlas nak menimba ilmu tu kira dah baguih dah..Cuma bagi mereka yang kewangan dia sempoi tu boleh la belajaq kat sini..Depa ada tawarkan biasisiwa kalau dalam website ni bagitau..Boleh la mohon nampaknya...

Wahhh...pakat2 speaking Mat salleh la sapa belajaq kat sini nampaknya noo..Bagi mereka yg berminat tu..teruskan...aku taw hampa boleh punya...Xda beza pun orang luaq ngan kita...Semangat nak berjaya tu ja membezakan kita dengan orang lain.



University Of London



Ni sebahagian daripada kursus2 yang ditawarkan..hurmm..Depa pun ada kursus pasal pertanian nampaknya nooo..Dan aku sempat nampak tadi kursus sejarah pun ada..Kalau hampa nak taw lebih lanjut boleh la lawat website universiti ni noo..Cuma aku xpasti samaada kursus ini juga dalam scope pengajian untuk student Malaysia..Maksud aku xpasti lagi adakah kursus pertanian ni jugak untuk student di Malaysia..Tapi yang pasti Undang-Undang punya kursus tu ada...



Jadi setakat ni la review aku pasal iklan universiti of London yang aku klik kat blog masih mentah usiaku tadi...sekian..


Montana




7 comments:

  1. Replies
    1. CPUV tu apa normi?heheh..sorry2 gua budak baru..cuma tertarik dengan iklan nuffnang tu yg post pasai Universiti Of London tu

      Delete
  2. erk...aku tekan salah channel ka ni..ingt td nk laayn filem tamil..filem london plak keluar..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah...nanti aku review kat hg...ada banyak filem aku xreview lagi ni kat hg...nanti ada aku bgtau

      Delete
  3. post yang berbeza untuk kali ni :)
    nice sharing~

    ReplyDelete
  4. akak tak reti nak speaking london.. hihi..

    ReplyDelete
  5. Me too..i eat belacan..no keju2..hehe

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...