Instagram

Tuesday, 8 October 2013

Pawan Kalyan- Hero Telegu

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Moga anda di luar sana sihat hendaknya dan dirahmati serta diberkati. Cuaca pun best ini hari macha..Sesuai untuk geng2 surirumah nak sidai kain sebab hangat satu macam hari ni..Belum lagi mendung di sini, apatah lagi hujan..heheheh.


Hari ni aku cuba untuk buat blogwalking. Jalan2 ke blog orang.Xsangka cukup ramai di luar sana yang handal2 belaka bab2 blog ni.Ini adalah satu pendedahan baru bagi aku yang baru nak berjinak2 dengan blog ini. Cukup menarik blog2 anda sekalian..Ada cerita pasai nuffnang, cerita pasai diri sendiri dan xleh lari pasai cerita Mat YO kena siku ngan Indera Putra..Syabas kalian sekalian..Anda memang berbakat dan bertuah ada di Malaysia ini kerana dapat menjadi tatapan buat orang mcm aku lak.

Aku blogwalking tadi kat blog Dunia Kecil Mizz Aiza dengan blog Blog Lelaki ... sempoi blog depa ni...Hampa memang otai la bab2 menulis ni. Gua tabik sama lu semua...Teruskan menulis nooo...Jadi hari ni, seperti perkara di atas la noo..HEhHEHE...Aku baru tengok cerita tu semalam...Best gak..Bukan Tamil kali ini..tapi TELEGU. Hero misai tebai gak ni..Sempoi gak.....




Pawan Kalyan
Pawan Kalyan

Nindia Hero Telegu...amacam kakak2 di luar sana?ok ka..hehehe...Misai tebai tu...Menarik kan...So dia ni adalah hero bagi filem yang baru aku usha malam tadi... Tajuk cerita tu CAMERAMAN. Heroin dia masih jugak Tamanna..




Cameraman Poster


Tudia heroin..Still sama la ngan review aku pasal Tamanna sebelum2 ni.. So cerita ni simple ja, Hero jenis panas baran..Tapi sekejap ja..Tapi sakit gak la masa dia panaih baran sebab mesti makan penampaq di muka punya dengan dia.. Cerita pasai hero seorang wartawan, dan boleh dikatakan beliau jugak seorang whistle blowing jugak la sebab cuba menyatakan ketidakbenaran Cheif Minister mereka. Cuma uniknya hero kali ni, beliau cuma seorang wartawan saja..Bukan POLIS,bukan Collector atau sebagainya,,,dia cuma Wartawan saja..Dia bergerak berdasarkan news dalam TV..dan bertidak sebenar-benarnya...Itu yg buat geng jahat xpuas hati kat dia.. Keunikkan lain adalah bila awek yg dok syok kat dia...last2 tikam dia punya belakang..aiyoo macha...achii buat mcmtu kat hero kot..Tapi hero steady..apaa pun dia xkata..


So kesimpulannya cerita ni aku bleh bagi 3.5Bintang. Hero ni ada kelebihan tersendiri, cuma lakonan dia sloww skit..Mungkin faktor umur kot nooo..Tapi sekali dia bercakap,,,quotes2 dia dalam movie ni memang bleh membangkitkan semangat anak2 muda...So harap hampa tengok la cerita ni..best...


Jadi rasa setakat ni dah la kot..Nanti aku review lain la nooo..Ada lagi cerita hero ni berlakon..Dia ni menang anugerah pelakon terbaik Telegu 2012..so hampa bleh espected la apa outcome dia untuk hampa k..hehehe.... 


Sekian terima kasih...(petang dah wei...balik......)


Montana 



13 comments:

  1. hu3..terima kasih sudi terjah blogger lelaki....gua pun masih baru lagi dalam dunia blog ni..lainlah blog mizz aiza tu dah lama dah dikira salah sorang otai blogger tu..nka belajar banyak ilmu hang pi la tanya dia...selamat berblogging bro

    p/s: aku pun budak baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama kita belajaq noo broo...biaq bermula dari 0 lebih mudah adapt segala ;-)

      Delete
  2. Alaaaa....kite x minat hindi...ahahaha Trauma sebab dulu datuk marah kalau tengok citer hindi XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. atuk marah tengok Hindi dulu..sekarang mesti dia dah xmarah kot... ;-)

      Delete
  3. huishh.. putih melepak heroin dia.. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. melekat kalau TV dah kalau tengok heroin ni berlakon

      Delete
  4. eh, drama tamil ladi bagus dari drama hindustan tau..serius!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Integriti dalam meluahkan idea mereka samaada dari segi politik,ekonomi dan sosial

      Delete
  5. Wow satu kelainan dalam blog ... Abee minat juga tengok cerita n drama tamil ni .. tahniah .. now Abee dh follow blog you .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abee kemaihh..terima kasih abee... ;-)

      Delete
  6. Adoiii...dah filem telegu plak.....sy minat sorg je pelakon hindi tp hero tua...tk tau la pasal apa dok minat sgt...filem hindi yg pertama sy tgk sampai habis lakonan dia la..namanya jacky shroff(tk tau la ejaan ni betoi atau tak..)tajuk filempun dh x ingat tp jln cerita ingat lg kot....heroin dia dh lupa dh siapa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jacky shroff memang ramai marka minat kat dia...Telegu ni bukan apa wirda saja layan..variety cerita skit..Ramai orang Tamil sendiri kalau tgk filem telegu perlukan subtitle sebab loghat depa xsama...

      Delete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...