Instagram

Monday, 23 June 2014

Layan TV

Assalamualaikum...dah dekat kui 5 dah....time mau balik...Yes...lama dah tunggu ni...hahahaha.. Hari ni pun bleh dikatakan cuaca yg agak best..Sesuai dah rasanya dengan kedatangan ramadhan...








Semalam xdak buat apa...sementara tunggu bolaa..layan p la game sat...Punya banyak dan berlambak kereta mewah tahap najis lain..Hat ni gak aku nak pakai..sebab dia paling xlaju dikalangan kereta yg laju lain..Hahaha..kalau dapat hat ni di dunia realiti pun jadik la..dia punya bunyi aiyaa banyak gempaqqqq ooo ini Dodge Challanger SRT....vroommm2..







Habih main game bukak la tv..nohhai buka2 aku nampak brother ni..Lama aku xtengok dia..Bagi aku dia ni la commentator terbaik di Malaysia ni..Dia kalau speaking,pehhhh ayaq laut punya...yg aku taw dia ni la Ross Ibrahim..Nama betui aku xtaw laa...dan dia punya sembang pun ada klass laa..last skali aku tengok dia ulas Ac Milan vs Liverpool masa Champion League dulu...Memang terbaik laa...bagi aku laa..dia ada sorang lagi kawan dia.. Nama dia Saufian "The Flyguy" Mokhtar..mana p tah member dia tuu..Last2 Ross ni jugak yg ada..xpa la..janji best..


Ok la kot...jom balik..


Sekian terima kasih


Montana 
Be The Best to win The Best

12 comments:

  1. Amboi sempat lagi main game . Heee balik means balik rumah ke apa ? heheeheh

    ReplyDelete
  2. Salam ..Kak Lya singgah petang ni ..Menabubg mr nuff ~ Taylor's University

    ReplyDelete
  3. layan bola memang best boleh buat lupa bebanan kerja da orang sekeliling

    ReplyDelete
  4. Tak pernah dengar dia punya comentator lagi...
    Nampak kena try gak dgr nanti...

    ReplyDelete
  5. balik kpg..hohoho..blik kpg~

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. mesti tengah tunggu bola :p Follow sini ^^

    ReplyDelete
  7. kalau games ni anak lah yang paling terror...

    ReplyDelete
  8. wahhh ser0nok baca depa punya entri...layan woo baca dlm loghat nih!~hehehe

    ReplyDelete
  9. hai3 montana! cx dtg sini nak jenguk siapa montana yang tglkn jejak di entry cx td. sempoi habis entry montana yerk .. suka3 :)

    ReplyDelete
  10. tuu dia...main game lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  11. sempat tu layan game sebelum bola start.. kang teralit main game, bole pun dah start, acener tu?.. hihihi

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...