Instagram

Tuesday, 24 June 2014

Helloween- Dr Stein

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Moga anda semua sihat la nooo. Amacam hari ni ok ka semua?harap anda semua enjoy malam2 hari ni...Errr...xberapa hari nak puasa..Harap kita semua ready la nooo...Mesti boleh punya kan..Istilah bulan puasa ni rasa macam boleh diupgradekan skit kot,menjadi bulan Ramadhan..Sebab rata2 masih menyebut bulan posa kan..Kalau kata bulan posa,posa ja laa..Hat lain nohhai entah ke mana..Jadi amalkan dengan Bulan Ramadhan,kerana di situ lengkap Pakejnya, di mana dalam ramadhan itu penuh dengan puasa,tadarrus,bersedekah,dan lain2 amalan yg kita buat dapat berganda2 dariNya... In Shaa Allah kita bleh membuat yg terbaik dari Ramadhan yg sebelum2 ni..Uolss mesti bleh punyaaa...Tudiaa Uolss teruhhhh...hahahaha



Helloween


Hari ni aku xda nak share apa...Saja syok2 jaa..xtulih pun rasa dok seronok jugak...Jadi aku share p la,rasanya hari ni lagu kumpulan ni aku dengan xingat dah berapa kali..Syok ooo..bagi Bro2 yg beranak 1970an kompom taw kan band ni..German punya Band...HELLOWEEN. Aku dok dengaq lama dah,kes dengaq balik ni sepupu aku p share dalam whatsapp geng dia jamming lagu kumpulan ni... Aku taw penyanyi dia nama ANDI DERIS ja,tu pun xtaw betui ka dak ejaan dan dia sungguh ka,hehehe....Tapi bleh layan laa..Kumpulan ni bagi aku muzik dia memang layan..banyak lagu dia yg best2...Bleh cuba dengaq laa...




Salah satu lagu dalam Album Keeper Of The Seven Keys, Dr Stein..lagu ni aku cadangkan hampa bleh dengaq..Banyak lagu lain dia dalam album ni best..Tapi aku dok dengaq ni ja dari tadi..xtaw pasai pa tahh..Berhantu sungguh...Tapi jangan guna lagu ni untuk halau hantu lak,xmenjadi pun okk..hahahaha....


"Dr. Stein"
[Music + lyrics: M. Weikath]

Once they killed his monster when it went into a trap
now he's making better ones on a higher step

[Bridge:]
On a warm summer day the doctor went away
to a place where he could make it real
his assistant's hips were nice
so he cloned her once or twice
now his hips are aching what a deal

[Chorus:]
Dr. Stein grows funny creatures
lets them run into the night
they become
[1] great rock musicians
[2] great politicians
[3] a great possession
[4] a great oppression

Sometimes when he's feeling bored
he's calling it a day
he's got his computers and they do it their own way

[Bridge:]
They mix some DNA, some skina and a certain spray
you can watch it on a laser screen
and the fellow's blue and grey
or sometimes pink and green
just check it out on Halloween

[Chorus:]
Dr. Stein grows funny creatures. . .

[Solo: Mike/Kai/Mike/Kai]

[Bridge:]
One night he cloned himself
put his brother on a shelf
but when he fell asleep that night
it crept up from behind and thought "well never mind"
took a syringe and blew out his life



Dari lirik lagu ni hampa bleh nilai sendiri laa..harap2 xda la merapu meraban sangat noo..Bunyi macam lagu ni nak cerita Dr Stein ni gila ja kot...hahahaha... Selamat layannn


Sekian terima kasih


Montana
Be The Best to win The Best

4 comments:

  1. huyyo.. tahun 1970 an??? den pun tak lahir lagi.. boleh try dengar ni.. hehehe..

    apa2pun, selamat menyambut ramadhan yang bakal menjelma tak lama lagi. jangan lupa bagi den duit raya ye. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku cukup teruja kalau org paling kacak komen kat blog aku...hahahaha

      Delete
  2. owh lagu omputih tak bpa minat tp bleh try dengar..hihi slamat mnyambut ramadhan yg bal tiba ye..:)

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar lagu2 kumpulan ni..70 an..akak baru lahir..hehe..
    selamat menyambut bulan ramdhan..:)

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...