Instagram

Monday, 30 June 2014

CPUV Pertama Montana Blog



Assalamualaikum dan salam sejahtera...Harap anda semua sihat sejahtera la nooo...huhh..dah masuk 3 ramadhan malam ni...Hurm...harap anda semua bersemangat noo...


weii...aku dapat CPUV wei..nohhaii..aku bukan taw apa kabondo ehh menatang ni..cuma aku dok tengok ramai orang yg dok upload pic macam yg aku dok buat ni..Depa kata benda ni cukup penting..Jadi aku share p la kan..aku pun lama wei tunggu benda ni..Punya lama,sampai janggut aku jadi oren selai kot..hua hua hua... Oreo Transformer ngan KK box Awareness lak tuu..benda apa ni wei..yg aku paham CPUV ni hampa xyah klik pun xpa kan..bleh duit kan...sorry2..adat la bertanya sebab aku memang xtaww pa pun benda2 ni..Aku cuma letak ja iklan nuffnang ni kan blog aku..

Dalam masa yg sama aku dok baca la kat blog2 kawan2 blogger lain depa bunyi macam benda ni penting sangat...hurmm..Kalau ada info apa2 hampa mai a share noo kat ruangan komen aku..serius tahap double dragon aku xtaw...Tapi yg aku taw penting kot benda ni kan...


Dan ramai yg akan berakhir dengan rasa syukur dengan benda ni..Maka aku manusia biasa yg xlari dari rasa syukur juga..Amin...terima kasih kepada semua yg hadir dan rajin komen kat blog aku yg xseberapa ni...Apa sangatlahh Montana Blog ni,kutipan dan garapan dari insan kerdil yg macam aku yg xbanyak pun cerita yg aku share dengan hampa di luar sana,nak dibandingkan dengan blogger2 lain yg lebih power 100%...kompom...Maka di sini ucapan ribuan terima kasih kepada tuan2 sekalian semua..Teruskan datang ke blog aku..dan beri sokongan dan cadangan supaya dapat diupgrade lagi menjadi lebih mengancam..

Sekian terima kasih


Montana
Be The Best to win The Best

26 comments:

  1. Tahniah. Cek nak jugak. Dok pulun trafic bagi tinggi nak cpuv. Apa rahsia montana dpt cpuv? Eh xmenjawab tapi bertanya pula..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan xmau cerita tapi ntah tetiba nuffnang ni nak bagi duit raya kot...jenuh gak nak dapat padahai lama dah mendiamkan diri blog ni..ni baru rasa semangat balik..hahahah...tanks sudi hadir..bagi ramai skit

      Delete
  2. Tahniah tahniah ..rezeki bulan ramadhan la nie ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih la akif noo sory la blog xtara mana pun huhuhu ;-)

      Delete
  3. cpuv kena kilk juga kot kalau x tabung xbertambah...tahniah dpt rezki nuffnang.

    ReplyDelete
  4. tahniah montana....nanti2 mesti ada lagi cpuv melekat tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka mama xtaw nak kata silap2 2 tu ja pa sampai ke sudah

      Delete
  5. Wah tahniah tahniah!!! Nanti nak cek jugaklah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. deno mesti dah selalu dapat ni kan..hehehe...

      Delete
  6. Tahniah..pemberi semangat untuk berblog tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Tuan lagu ni laa kita kena ketok baru mau gerak

      Delete
  7. been carrying was a funny game, congratulations pilgrimage fasting

    ReplyDelete
  8. huyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hullamak otai sudah mariiiii lariiiiiii

      Delete
  9. Tahniah :-)

    Nanti dah dapat cashout bole la buat belanja raya. Hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah , dapat rezeki tu ... rm CPUV yg masuk ikut jumlah unik visit kat blog . lagi ramai unik visit blog , lagi byk rm masuk lah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ya kaa..terima kasih Sis Vee kena cari bagi ramai orang masuk sini la kan ceritanya nooo..terima kasih2 atas perkongsian bermakna ini ;-)

      Delete
  11. Replies
    1. baru nak dapat lagu ni laa..hehehe...

      Delete
  12. Tahniah!... Mrs. A pun tak tahu apa benda CPUV ni lepas baca post ni baru dapat pencerahan sikit. lagipun Mrs. A baru jer join nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xberapa banyak sangat pun pencerahan Mrs..hehehe..bleh rujuk blog2 otai2 lain depat cukup kemaih bab2 Nuffnang ni saya pun masih green dalam benda2 ni main bubuh jaaa

      Delete
  13. Yeyeh.. boleh belanja laini. Haha. Joke .

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh Fina coklat hacks mau sebab baru dapat 2kupang ja CPUV bukan main hahahah

      Delete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...