Instagram

Sunday, 10 November 2013

Mencari Jawapan Penyelesaian Untuk Si Cilik Anda

Assalamualaikum dan salam sejahtera..Tudia aih..banyak hari dah noo xupdate blog. Hari ni rasa macam nak update sat.

Ni..nak habaq mai kat hampa..hari ni aku nak iklan sikit..Tadi baru dok whatsapp ngan member aku..Dia ngan orang rumah dia dok meniaga satu produk untuk kanak-kanak.Produk tu adalah mengenai Jeli Minda. Hurm..serius aku xpernah rasa pasai aku bukan kanak-kanak..hehehe..Aku ni bukan reti meniaga sangat ni,jadi aku tumpang la iklankan sedikit pasai info produk dia ni.hehehe..Nak tolong duit aku pun tersungkoq ke bumi gak,bantu cara ni ja la kan...




Poster Pur-Q



Produk ini adalah milik orang kita..Tu yang mahai tu..Dan fokusnya adalah pada anak-anak anda di luar sana sebagai makanan tambahan membantu perkembangan minda mereka.




Pur-Q

Yang aku taw skit2 la company ni mengeluarkan produk yang nama dia PUR-Q kid advance, seperti di atas ni laa.. Sedikit sebanyak pasai info produk ini :


Pur Q Active merupakan sejenis makanan tambahan bebentuk jeli lembut yang mudah disediakan dan sedap untuk dinikmati.Pastinya jeli lembut ini mudah untuk anak-anak memakannya daripada berbentuk cecair.Ini kerana ramai diantara kanak2 sukar menerima makanan tambahan berbentuk cecair yang mana mereka akan menganggap  cecair ini ubat dan pastinya tak sedap.Oleh itu, formulasi yang pertama di Malaysia ini berbentuk jeli lembut pastinya akan memudahkan anak-anak memakannya dan ia seakan gula-gula yang kanak-kanak gemari.
Dengan adanya formulasi baru ini dapat membantu anak-anak yang “lembab”, “malas” dan “degil” kepada mencapai tahap yang tinggi dari segi pemikiran meraka. Ini kerana formulasi Pur Q Active ini adalah merangsang otak anak-anak yang sukar untuk “menangkap” pelajaran yang diajar oleh cikgu di sekolah.

Bahan Utama Pur Q Active.
Terdapat 2 bahan utama di dalam Pur Q Active.
  1. Za’faran
  2. Garam Bukit.
Za’faran
Za’faran merupakan bunga yang termahal di dunia dan dikenali sebagai “King Of Spices”.Kehebatan khasiat bunga za’faran ini diakui oleh ramai pengguna malah diiktiraf sebagai herba yang banyak membantu melawan penyakit. Penggunaan yang sangat meluas seluruh dunia terutama di Timur Tengah seperti India sebagai bahan untuk melazatkan masakan atau pewarna disanping khasiat yang menakjubkan untuk badan manusia antaranya:-
  1. Membantu menguatkan INGATAN.
  2. Membantu mencerdaskan MINDA.
  3. Membantu pertumbuhan akal dan fizikal bayi dan kanak-kanak.
  4. Membantu melancarkan aliran darah dan oksigen dalam badan mahupun otak
  5. Kaya dengan vitamin B1 & B2.
  6. Membantu merawat penyakit saraf.
  7. Membantu sistem penghadaman, membuang angin dan asid dalam perut.
  8. Membantu masalah  kemurungan dan runsing.
  9. Membantu merawat bengkak hati, hepatitis A & B.
  10. Mmbantu menambah selera makan kanak-kanak.
  11. Menghindarkan masalah demam, batuk dan selesema.
  12. Membantu merawat migrain.
  13. Membantu mengurangkan kesakitan pada kanak-kanak yang tumbuh gigi.



PUR-Q produk




Jadi, untuk hampa dapatkan maklumat lanjut, boleh hampa tengok sendiri,paham dan nilai sendiri dalam website produk ni dengan KLIK DI SINI .Dalam ni ada detail2 pasai produk ni lagi..Jadi aku review skit2 ja la...nak lebih usha dalam website ni nooo...


Setakat ni la entry aku kali ni..Apa2 terima kasih la noo..


Sekian terima kasih

Montana
Be The Best to win The Best









13 comments:

  1. nice share.. produk ni dah didaftarkan kepada biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh itu gua xtaw la broo..gua share ja benda ni..apa2 Pha IS check tengok sendiri noo..heheheh

      Delete
  2. amboi hang nka meniaga pulak ka..baguih duk ada...kalau masyuk tu jgn lupa belanaj aku pekena nasik kandaq tau

    ReplyDelete
  3. warna-warni nampak sedap tu.. untuk si comel aje ke?

    ReplyDelete
  4. untuk makluman En Pha Is produk ni dah dapat pensijilan halal n IMP..insya allah xdak bahan terlarang bahkan ada mkanan sunnah nabi kita SAW...


    ReplyDelete
  5. saya pengguan produk ni ..

    ReplyDelete
  6. MEMG sedap..saya sampai kena sorok la botol produk ni drp anak saya..xnya aa, kalu boleh dia nak mkan semua..

    ReplyDelete
  7. ok nnti g terjah, tq berkongsi yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti kena p terjah!! hehe

      Delete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...