Instagram

Saturday, 2 November 2013

Filem Tamil Bakal Release November 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..HArap anda semua sihat dan bergembira dengan family tersayang hendaknya...cuti broo..dok rumah ja la..Aku xdan nak tengok lagi filem2 dalam TV sempena Deepavali ni..dok tengok cerita lain ja..Tapi ada la terbaca komen2 kawan2 blogger pasai filem tamil dan banyak yang aku dah tengok..hehehe..xpa2..apa2 pun hampa enjoy la noo..aku tengok dah...CUma aku xdan tengok lagi la Aarambam,semalam member2 aku pakat tengok midnight..lepas tu dok cucuh aku pasai xp tengok..hahaha..kawan2 pun bab2 nk jadi batu api memang pandai..xpa2..bagi depa seronok dulu ada masa kompom aku p panggung punya sebab filem ajith banyak yang aku dok dapat info kali ni filem dia memang unik..so kena p tengok tu ja la...Tapi dalam Twitter masih ramai yang kata filem Ajith kali ni xbest..hahaha..AKu taw,tu twit dari Vijay fanatik fans la tu sebab depa samakan cerita dia dengan Thupakki..besa la tu..aku xfanatik,aku layan semua....universal..


KAli ni aku try nak share filem2 Tamil yang bakal keluaq dan mungkin sedang ditayangkan di pawagam..Maybe di India atau mungkin dah masuk Malaysia.Banyak hero dan movie,tapi aku share hero mana yang aku kenai ja la..heehhe




Vishal Pandiya Nadu
Pandiya Nadu

Filem ni aku share sebab aku kenai hero dia..Pernah tengok dan pernah review pasai dia ni...Filem ni aku rasa dah keluaq kot sbb dapat info release date filem ni 2 November 2013.hari ni la noo...review xtaw la sebab aku pun xtengok lagi..heheh..share ngan hampa ja la..Yang aku taw hero cerita ni Vishal tu ja la.




Vettai Mannan Simbhu
Vettai Mannan



Vettai Mannan, dijangka release date dia 14 November 2013, lakonan Little Superstar SIMBHU.bleh check post aku pasai dia.Hero ni best gak berlakon..kalau tumbok terbang 20 kaki gak la..tengok poster pun pegang pisau memang A la kot cerita ni.




Arya Irandam Ulagam
Irandam Ulagam



Irandam Ulagam release date dia pada 22 November 2013.Hero dia nama Arya. Dia ni pun aku ada review pasai dia hampa bleh check kat post aku naa...


Setakat ni ja la review aku untuk filem bulan november naa.heheh..Sama2 kita p tengok wayang...Buat masa ni hero nama Arya ni tengah berlakon dengan AJith Kumar filem Aarambam..Sedang ditayangkan..aku xp tengok lagi ni..aduih dengaq kata best...hurmm xleh nak review lagi la jawabnya...



Sekian terima kasih.



Montana
Be The Best to win The Best




10 comments:

  1. salam kenal....saya dah add sebagai follower anda....salam blogging.

    ReplyDelete
  2. tu mia dh..nampak hero pun dah semangat dah

    ReplyDelete
  3. wahhh...happy depavali :) btw..follow dayat balik tau :)

    ReplyDelete
  4. Macam pernah nampak jer hero tu.. hensom!

    ReplyDelete
  5. Salam ukuwah..salam satu blogger...

    ReplyDelete
  6. adda singgah balas kunjungan..happy deepavali.. :))

    ReplyDelete
  7. waaahhh sungguh hapdate pasal filem tamil....saya tak tgk sebab xfaham :D

    Dah menambahkan follower awak kat sini :D

    ReplyDelete
  8. agak terlambat.. tapi nak jugak wish happy deepavali :)

    ReplyDelete
  9. saya dulu dulu je layan skang ni x layan dah.. minat dah beralih ke cite korea plak.. :)

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...