Instagram

Monday, 18 November 2013

Blog Review- All About Life

Assalamualaikum dan selamat petang semua..hari ni awat yang rajin sangat aih...dok xdok rasa satu macam punya sheikh rajin nak menulis ini petang...Mungkin sebab ada satu aura orang bagi kat aku kot...hurmm..Sebenarnya momentum tu sepatutnya minggu lepas aku sedaq..tapi kan aku bagitau tadi aku xberapa nak senang skit...agak sibuk..so tadi aku belek2 la blog2 kawan2 kita satu Malaysia..haa tuuudiaa..satu Malaysia aku pusing..last2 aku nampak ada satu blog tu...dia review blog aku..wowww..blog aku yang macam ngan apa ni pun ada gak orang sudi nk review..ohhh terharunyaa Denn...hehehe...terima kasih diucapkan kepada AISYA sebab sudi review blog gua..hahaha..kes aku teka mukasurat novel dia ja..Apa2 pun itu lah rezeki..ada gak orang ingat kat kita nooo...Steadyyyyyyyyy...





Aisya All About Life



Haaa...ni la rupa blog dia..hampa taw sebab apa aku amik bahagian ni?sebab senang nak review.hahaha...Dak aih..nak kena amik la skit bahan ujikaji kan... Aku baca la review dia pasai apa dia review blog aku...Sebab aku teka novel sherlock Holmes dia kedua tepat...maww taw laa..Aku nak baca novel?sorry..baca membaca ni memang kurang..adat la lelaki macha..hehehe..kami xberapa nak baca sangat..Apa tah lagi 1408 muka surat brooo..amma..banyak sangat..xlarat aih.








Sedikit sebanyak yang aku taw pasai pemilik blog yang bernama AISYA ni..dia minat kucing..makan,resipi, movie, K-Drama..Korea drama ka???? hehehe..jelas bertentangan dengan minat aku..Tapi memang aku dok belek2 blog dia tadi dia kata dia xtengok Tamil...tapi bermurah hati gak review blog aku...Terima kasih Aisya noooo...lu memang best... Pemilik blog ni juga seorang yang rajin baca novel..Bukan novel skit2 punya macha, tebai2 punya..stok kalau dia dok pegang ada orang dok ganggu sepak muka dengan buku tuu mau lebam bijik mata...1408 mukasurat punya tebai..amacam?hampa rajin baca?xrajin boleh la terjah blog http://chipmunkandbarney.blogspot.com/ untuk dia cerita kat hampa..Aku xbaca novel tebai2, walaupun minat Sherlock Holmes..tapi movie dia memang aku tengok..tu ja la..heheheh...


Bagi aku blog dia memang A+..cun...warna pun harmoni saja..sejuk mata memandang...Yang minat kucing,makan, Drama korea ni aku rasa hampa bleh mai singgah blog dia ni..Mai2..Pakat2 kita terjah blog dia..kasi ramaiiiii skit...hehehehe...


Ni di antara entry2 dia yang aku sempat tengok...hehehe..nak baca banyak2,hampa kena p singgah sana la sebab ada dalam blog dia..bukan dalam blog aku ni..okkk...


sekian terima kasih...Jasamu ku kenang AISYA 


Montana
Be The Best to win The Best


19 comments:

  1. hikhik
    ni rakan maya yumida
    sama negeri
    hai aisya...singgah sitok
    aah dia ni peminat drama korean..sama mcm i..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanks Yumida Huda..ucap terima kasih sama dia yaa..hehehe...Yaa..sudah baca blognya..Korea fans...

      Delete
  2. owh.. best laa blog di riview yew..tahniah

    ReplyDelete
  3. best gak review mereview nie .. hihi apa apa pon, terbaik ! ^^

    ReplyDelete
  4. hihi....nanti review blog akak juga....huhu

    ReplyDelete
  5. ika pun selalu singgah blog aisya, komen2 entri, aisya peramah orangnya,
    rajin juga dia komen2 entri ika :)

    ReplyDelete
  6. nanti review blog sy pulak..ye?! hehe

    ReplyDelete
  7. wahhhh. bestnya review me review ni..

    ReplyDelete
  8. mmg sukalah kalau direview kan.. done nuffnang yer !

    ReplyDelete
  9. tahniah kena review.. ada masa boleh review aiza pula.. hihi..

    ReplyDelete
  10. Nama blog ni pun dah memangil-manggil untuk di rewiew..

    ReplyDelete
  11. Congrats dpt jgk ms. Aisya review blog kann hehe. X rugi join :D

    ReplyDelete
  12. Good job..simple tapi ada isi..

    ReplyDelete
  13. haha! gelak sorg2 plak baca entri ni.. terima kasih kembali.. hehe

    ReplyDelete
  14. menariks tu..nak gie jangah jab sbb Ayu pun minta korea

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...