Instagram

Wednesday, 13 November 2013

Nissan Cefiro converted Skyline R34 Turbo (M)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera..Apa habaq semua..harap sihat la noo....

Hari ni aku nak post pasai iklan..saja xda pa aku boh p la entry kali ni pasai IKLAN..Tadi saja la aku dok belek2 Mudah.my tadi...tengok2 ja la..nak beli memang dak kot mana nak ada duit dah time2 tengah2 bulan ni..sesakk deeee(ayat sudin dalam ali baba bujang lapok)

Aku tertengok satu iklan tu..ternampak la satu iklan member2 kita gak la post pasai sebiji kereta tu..dia ni adik kepada member aku...Rajin juai kereta dia ni..sekali tengok..makk aihh...SKYLINE tuu...hehehe...Tapi iklan dia tulis Convert...ooo...tapi ok la sekali pandang kalau buta vehicle macam aku ni memang xtaw punca dah cefiro ka apa ka...



Cefiro Skyline

















Harga : Rm 28,800.00
Tahun: 1991
Engine: 2000cc

Detail serba sedikit:

Nissan Cefiro A31 fully converted skyline R34
RB20DET turbo engine
manual transmission
clutch ogura racing
HKS blow off valve
ARC intercooler
defi meter
adjustable absorber TEIN HLSH with pillow ball
interior fully skyline R34


NI la serba sedikit...hehehe...iklan p la kan..mana la taw ada yang berkenan di hati..Lokasi dia ni selalu di area2 Kepala Batas, Pulau Pinang. Hampa nak jumpa dia untuk apa2 call la number ni 012-4526313,nama dia MAT..hampa panggil Mat saja nooo...


Sekian terima kasih..dah pakai Skyline nanti jangan lupa drift noo...hehehe...



Montana
Be The Best to win The Best




29 comments:

  1. apa lagi
    angkat lah satu :-)

    ReplyDelete
  2. tunang ika minat dengan skyline, tapi nissan cefiro yang converted to skyline ni tak tahu laa menarik perhatian si dia atau tidak :)

    ReplyDelete
  3. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE blog awak sangat mirip blog kita...!
    sentap seketika.............

    #okbai

    *tak jadik nak bw.. emosi tak stabil hekhek

    ReplyDelete
  4. salam..

    wahh dari belakang mmg cntik..smart je.... ^,^

    ReplyDelete
  5. pernah sekali naik skyline kawan.. memang rasa jakun juga la.. hehe..

    ReplyDelete
  6. tak minat jenis yang macam ni.. hihi

    ReplyDelete
  7. Alamak memang meletop2 nie....

    ReplyDelete
  8. salam...trima asih sebab singgah blog....:)

    ReplyDelete
  9. sis salah seorg yg buta kereta . Hahaha ! apa pun sis suka skyline .. hehe

    ReplyDelete
  10. pergh.. boleh tahan.. nmpak mcm real r34 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang utara memang kreatif..xnampak rupa cefiro dah..hehe

      Delete
  11. Siapa2 yg teringin nak merasa ada skyline sebijik boleh lah ambik ni.. yg converted pun jadik lah. hehe

    ReplyDelete
  12. oklah for KA.. hehehe tq ke blog KA< done follow sini & clik2 nuffnang juga dah

    ReplyDelete
  13. Terkezut gak, sebab sebelum ni asyik cerita pasal hero Tamil, tiba2 keluar cerita pasal nissan skyline pulak

    ReplyDelete
  14. Owhhhh....mat saja noooo....itu nama dia ye...hehe

    ReplyDelete
  15. kat utara boleh drift.. KL dah banyak sekatan jalan raya.. susah bro :D

    ReplyDelete
  16. sekali tgk nmpk skyline real tu :D

    ReplyDelete
  17. Agak2 kancil leh drift tak ekekekke

    ReplyDelete
  18. Better still, merchandise caan be ordered and delivered quickly and on
    demand, so that if the chance to market your brand should present tself at
    short notice, you will still be able to capitalize on the
    opportunity. After all, the pens and pencils yoou choose will represesnt
    your ompany and provide a representation of ypur standards.

    Ensure that the employees using tthe bawgs aare cleaning them after they
    have sed them.

    Look at myy page; code psn gratuit

    ReplyDelete
  19. Since the 1970s, Mulberry has always been the most innovative and avant-grade popularity
    in britain. Paper may be the oldest form of
    flexible products. In 1690, this method was adopted in Germantown, Pennsylvania.


    my site ... Hermes

    ReplyDelete
  20. However days it seems to taken into consideration must fashion accessory.
    It is becoming a bit of a viral obsession therefore that important simply because the actual car itself.
    Mulberries are delicious, nutritious, and plentiful.


    Here is my blog post; mulberry bags outlet

    ReplyDelete
  21. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article
    like yours. It's pretty worth enough for me.
    Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did,
    the internet will be a lot more useful than ever before.


    my web blog; how to setup a website ()

    ReplyDelete
  22. Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am going
    through difficulties with your RSS. I don't know why
    I cannot join it. Is there anybody else having identical RSS issues?
    Anybody who knows the answer will you kindly respond?
    Thanks!!

    Look at my web site ... creating a website
    for free ()

    ReplyDelete
  23. My family members every time say that I am wasting my time
    here at web, except I know I am getting experience every
    day by reading such pleasant posts.

    Here is my web blog; Revertir La diabetes

    ReplyDelete
  24. Menarik modifikasi kereta nie yer :)

    ReplyDelete

 
blogger widget

Mungkin anda belum baca lagi...